Ota yhteyttä!
Happy Workday periaatteemme mukaan jokainen ansaitsee mukavan työpäivän. Järjestämme tapaamiset maksutta, ja asiantuntijamme toimii aina lähialueellasi. Jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä!
Kiitos [name], otemme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Tuotteemme

Meillä Vidamic Ergonomicsilla on laaja valikoima erilaisia työpaikan ergonomia ratkaisuja ja tuotteemme ovat mukautettu juuri teidän tarpeisiinne. Tässä esittelemme valikoiman tuotteistamme jotka luovat enemmän terveitä ja tehokkaita työpäiviä.

Hakusuodatin
Kaikki
Ergonomia
Seisomatyö
Näyttövarret
Näppäimistö
Valaistus
Näköergonomia
Hyvinvointi
Puhdistus&Hygienia

Ergonomia

Back Support Light

Vidamic Back Support Light on ergonominen lisäosa tavalliseen työtuoliin. Se vähentää rasitusta, antaa hyvän tuen ristiselälle, pitää istuma-asennon hyvänä, ehkäisee ja lievittää väsymystä ja selkävaivoja. Säädettävien olkaimien ansiosta tuki sopii kaikille eri selkätyypeille ja elastisten kuminauhojen ansiosta se voidaan myös kiinnittää kaikkiin tuolityyppeihin. Yleisesti tiedostetaan kuinka tärkeätä on löytää oikeanlainen istumatapa, mutta harva kuitenkaan onnistuu istumaan oikein. Vääränlainen ja liika istuminen on erityisen rasittavaa selkälihaksille. Tutkimusten mukaan ihminen istuu keskimäärin noin 14–18 h / päivässä, mikä on kovin paljon siihen nähden, että meitä ei ole luotu istumaan. Vidamic Back Support Light on valmistettu verkosta joka muotoutuu kehon painon ja maksimaalisen tuen ja mukavuuden mukaan. Se on ilmava aine, joka tasaa paineen ja sillä on jatkuva kyky palata takaisin alkuperäiseen muotoonsa. VIdamic Back Support Light on kevyt ja helppo kuljettaa mukanaan.

Hyvinvointi

Back Warmer Belt, Pads

Selkäkipu voi aiheuttaa vakavia ongelmia, työntekijälle kovia kipuja ja työnantajalle korkeita kustannuksia poissaoloista. Vidamic Back Warmer Belt on miellyttävä selkävyö joka lämmittää alaselkää. Vyö on erittäin joustava, mukava ja antaa vapauden liikkua. Siinä on sisäänrakennettu tasku lämpötyynyä varten. Back Warmer Belt voidaan pestä pesukoneessa 30 C. Ei linkousta. Warmer Pads Ergonomisesti muotoiltu lämpötyyny Back Warmer Beltille. Lämpö vähentää stressiä ja lievittää kuormitusvammoja ja särkyä. Lämpöterapiaa joka lievittää särkyä ja jäykkyyttä lihaksissa ja nivelissä. Kun ilmatiivis pakkaus avataan niin lämpötyyny lämpenee. Tämä tapahtuu luonnollisen kemiallisen prosessin kautta kun tyynyn sisältö reagoi ilman kanssa ja rautapulveri hapettuu.

Seisomatyö

Balance Board

Aktiivista seisomista tukeva Vidamic Balance Board on kehitetty alentamaan juuri istumatyöstä aiheutuvia terveysriskejä. Jos työpöydän korkeus on säädettävissä, Balance Board toimii myös tukevana alustana, jonka päällä seistessä pehmeä liike laittaa niin jalkojen kuin keskivartalon ja selän lihakset töihin. Se siis tuo hieman pilatesta työpäivän oheen. Kuten kaikissa Vidamic-ergonomiatuotteissa, tässäkin muotoilu seuraa ideaa ja toimintoa.

Ergonomia

Balance Chair

Balance Chair on ergonominen tuoli jonka ansiosta istut "aktiivisesti". Kolmiomainen istuinosa auttaa käyttäjää avaamaan reidet/lantion ja mahdollistaa lisääntyneen liikkumisen. Asento vähentää painetta häntäluuhun, mikä mahdollistaa pitkäaikaisen mukavuuden. Istut aktiivisesti selkä suorassa, koska sinulla ei ole selkänojaa johon tukea. Tärkein ja ainutlaatuisin ominaisuus on tuolin epävakaus. Verrattuna perinteiseen tomistotuoliin joka on vakaa ja jossa istut tuntikausia liikkumatta, Balance Chairissa on epävakautta joka antaa käyttäjälle vapauden kääntyillä ja liikkua istuessaan.

Seisomatyö

Balance Pad

Funktionaalinen tasapainomatto joka tarjoaa täydellisen tasapainoharjoituksen. Pehmeän vaahdon myötä, joudut harjoittelemaan tasapainoilua samalla kun seisot matolla. Maton paksuus tarjoaa tehokkaan harjoituksen, joka vahvistaa reisiä ja takapuolta, sekä kehittää verenkiertoa. Voima ja tasapaino ovat tärkeitä ominaisuuksia ehkäisemään loukkaantumisia ja terveysongelmia. Parhaan vaikutuksen saat vaihtelemalla työasentoasi päivän mittaan; välillä seisten ja välillä istuen. Vidamic tasapainomatto on helppokäyttöinen, koska sen väri ja muoto ovat huomaamattomia, mikä edesauttaa sen varastointia. Yksi koko sopii kaikille, pituudesta riippumatta. Matto säilyttää muotonsa ja auttaa sinua harjoittamaan jalkojesi lihaksia samalla kun seisot ja työskentelet. Kaikki jalkojen lihakset aktivoituvat kun teet pieniä liikkeitä kaikkiin suuntiin. Normaalissa harjoituksessa, on vaikeata aktivoida sekä syviä että ulompia lihaksia. Tasapainomaton avulla voit harjoitella molempia lihastyyppejä samalla kerralla. Pienet liikkeet vahvistavat syviä lihaksia, suuret liikkeet vahvistavat ulompia, näkyviä lihaksia. Maton muoto on tyylikäs ja pyöristetty ja pitää muotonsa kovassakin käytössä. Se on valmistettu kestävästä materiaalista, joka antaa maksimaalisen kitkan lattiaa vasten, ilman että pinta liukuisi. Päinvastoin, matto imeytyy lattiaan. Matto ei ime nestettä, mikä helpottaa sen puhtaana pitämistä. Kehitetty yhteistyössä koulutettujen hyvinvointiammattilaisten kanssa.

Puhdistus&Hygienia

Clean Box

Vidamic Ergonomis on kehittänyt ”Display laatikon” jossa voit pitää kaikki tarvitsemasi työpaikan puhtaus- ja hygieeniatuotteet.

Puhdistus&Hygienia

Cleaner Tissue

Antistaattisesti käsitelty kuiva puhdistusliina muovipintojen kiillotukseen tietokoneesi ympärillä, joka pidentää Vidamic puhdistustuotteiden antistaattista tehoa.Puhdistustulos on parempi koska liina imee itseensä jäljellä olevaa likaa ja "likaista ylijäämäöljyä", vahvistaa pintalevyä, jättää ohuen antistaattisen pinnan ja likaahylkivän efektin joka suojaa puhdistettua pintaa ja vähentää lian tarttumista.

Seisomatyö

Ergo Mat Large

Vidamin Ergo Mat Large aktivoi jalkojen ja selän lihaksia sekä stimuloi verenkiertoa, ja poistaa selän ja jalkojen kuormitusta. Vidamic Ergo Mat Largen käyttö kehittää sekä hyvinvointia että keskittymiskykyä. Kehon hyvinvoinnin kannalta parasta on vaihdella työasentoa päivän mittaan ja työskennellä välillä istuen, välillä seisten. Siksi toimistoissa käytetään yhä useammin työpöytiä, joiden korkeutta voidaan säätää. Seisottaessa paikallaan pystysuorassa asennossa nivelet sekä selän, ristiselän ja jalkojen lihakset kuormittuvat. Lihakset kiristyvät, ja verenkierto niiden läpi heikkenee. Lihakset jäykistyvät, ja niihin aiheutuu kipuja. Vidamic Ergo Mat kannustaa seisomaan, ja sen ansiosta käyttäjä pystyy seisomaan kauemmin: se aiheuttaa jatkuvasti pienenpientä liikettä ja saa näin selän, jalkojen ja nilkkojen lihakset töihin sekä stimuloi verenkiertoa. Tehostunut verenkierto ehkäisee ja lievittää jumiutuneiden ja kipeiden lihasten aiheuttamia ongelmia. Vidamic Ergo Mat luo joustavamman ergonomian ja terveellisemmän työympäristön, joka osaltaan edistää työpaikkatyytyväisyyttä sekä tehokkuutta.

Seisomatyö

Ergo Mat Large

Ergo Mat Uni aktivoi lihaksia jaloissa ja selässä ja stimuloi verenkiertoa joka poistaa selän ja jalkojen rasitusta seisomatyössä. Voit paremmin ja pystyt keskittymään. Kehomme voi paremmin kun vaihtelet asentoa päivän mittaan, välillä seisten, ja välillä istuen. Toki liikkumatta seisominen rasittaa niveliä, selän lihaksia, lannerankaa ja jalkoja. Lihakset supistuvat ja verenkierto vähenee. Lihakset jumittuvat ja alkavat särkeä. Ergo Mat Uni rohkaisee seisomaan ja koska matto pakottaa tekemään pieniä mikroliikkeitä niin että jalat ja selkä ovat jatkuvasti pienessä liikkeessä, niin verenkierto voimistuu. Lisääntynyt verenkierto estää ja lievittää ongelmia jäykissä lihaksissa, lisää hyvivointia ja keskittymiskykyä. Materiaali sisältää antibakteerista ainetta ehkäisee homeen kasvua kosteassa ympäristössä. Vidamic Ergo Matin avulla saat joustavamman ergonomian ja terveellisemmän työympäristön joka lisää työtyytyväisyyttä ja lisää tehokkuutta.

Seisomatyö

Ergo Mat Office

Rasitusta vaimentava Vidamic Ergo Mat Office -matto aktivoi jalka- ja selkälihaksia sekä stimuloi verenkiertoa, mikä vähentää seisomatyön aiheuttamaa selän ja jalkojen rasitusta. Tämä parantaa hyvinvointia ja keskittymiskykyä. Viiston reunan ansiosta mattoon ei kompastu. Kehon hyvinvoinnin kannalta parasta on vaihdella työasentoa päivän mittaan ja työskennellä välillä istuen, välillä seisten. Siksi toimistoissa käytetään yhä useammin työpöytiä, joiden korkeutta voidaan säätää. Seisottaessa paikallaan pystysuorassa asennossa nivelet sekä selän, ristiselän ja jalkojen lihakset kuormittuvat. Lihakset kiristyvät, ja verenkierto niiden läpi heikkenee. Lihakset jäykistyvät ja aiheuttavat kipuja. Vidamic Ergo Mat Office kannustaa seisomaan: se aiheuttaa jatkuvasti pienenpientä liikettä ja saa näin selän, jalkojen ja nilkkojen lihakset töihin sekä stimuloi verenkiertoa. Tehostunut verenkierto ehkäisee ja lievittää jumiutuneiden ja kipeiden lihasten aiheuttamia ongelmia. Vidamic Ergo Mat Office -maton tuoma joustava ergonomia ja terveellisempi työympäristö parantavat asiakkaan työviihtyvyyttä ja tehokkuutta.

Ergonomia

Ergonomic Cushion

Vidamic Ergonomic Cushionin avulla parannat lihaksiesi toimivuutta joka on tärkeätä ryhtisi ja tasapainosi takia. Nämä sisäiset lihakset niskassa, hartioissa, selässä ja lantiossa auttavat pitämään hyvän ryhdin ja tasapainon. Ulompi lihaksisto on massiivisempi ja näitä lihaksia käytetään suuriin voimakkaisiin liikkeisiin. Saadaksesi harmonisen ja hyvintoimivan kehon, tarvitset tasapainon vakaiden ja voimakkaiden lihaksien välillä. Heikot ja huonosti toimivat lihakset ovat usein syypää akuutteihin ja kroonisiin niska-, hartia-, lantio- ja selkäongelmiin. Tasapainoharjoittelu istuma-asennossa vakauttaa elimistön lihakset ja auttaa saavuttamaan optimaalisen ryhdin. Vidamic Ergonomic Cushion edesauttaa pitämään hyvän ryhdin, vahvistamaan vatsaa ja selkää sekä kehittämään keskittymiskykyä ja lievittämään selkävaivoja. Kehonpaino jakautuu tasaisesti tyynyyn ja tarjoaa keholle mukavuutta sekä parantamaan verenkiertoa jaloissa että takamuksessa. Ergonomic Cushion voidaan myös kiinnittää istuimen selkänojaan käyttämällä kuminauhaa 65 863 joka löytyy tuottesta 65 860. Silloin se toimii ristiselän tukena ja antaa tukea myös lannerangalle tai sinne missä tukea tarvitset.

Seisomatyö

Ergonomic Mat

Ergonominen iskunvaimentava matto, jossa on pehmeä ja vaimentava sisus. Maton joustavuus stimuloi verenkiertoa ja vähentää jalkakipujen, turvotuksen ja muunlaisten epämukavuuksien synnyn seisomatyössä kovalla lattialla. Matossa on liukastumaton "kupliva" pinta joka tekee siitä turvallisen.

Ergonomia

Flexigrip Mouse

Flexigrip Mouse on ainutlaatuinen ja optimaalisen ergonominen hiiri joka estää hiirikäden ja rannekanavaoireyhtymän synnyn, tämä on tuskallinen tila jossa ranteen hermot jäävät puristuksiin yksitoikkoisten ja toistuvien työasentojen vuoksi. Hiiri on muotoiltu siten että käsi laskeutuu luonnollisesti eikä kyynärvarsi kierry. Flexigrip Mousea voidaan muunnella kolmella eri tukikappaleella yksilölliseen tarpeeseen ja se on suunniteltu niin että käsi lepää eikä kuormitu.

Näköergonomia

Flexiholder

Vidamic Flexiholder on ainutlaatuinen asiakirjapidike joka helpottaa paperityöskentelyä näytön edessä. Optimaalinen paperien asettelu takaa suoran katsekontaktin ja vähentää pään ja niskan virheasentoja jotka usein johtavat rasitusvammoihin niskassa ja hartiaseudulla. Kiitos loistavan muotoilunsa ansiosta pidike on sopiva useimpiin pöytä- ja näyttömalleihin. Vidamic Flexiholder on valmistettu heijastamattomasta pleksistä ja asetetaan näppäimistön ja näytön väliin. Asiakirjapidikkeen kätevä magneettiviivoitin on joustava ja muotoutuu paperimäärän mukaan.

Puhdistus&Hygienia

Keyboard Duster

Aerosoli paineilmalla näppäinten ja sensorien puhdistukseen. Matala paine ja ponnekaasu joka ei aiheuta oikosulkuja eikä vahingoita elektoniikkaa. Ainutlaatuinen koostumus joka ei jätä jälkiä puhdistetuille pinnoille. Käytännöllinen ja toimiva pullo jossa on pistoolinkahva ilman maksimaalliseen kontrollointiin. Uuden sukupolven aerosoli: trans-1,3,3,3-tetrfluoriprop-1-eeni

Näppäimistö

Keyboard One New

Ohut ja tyylikäs standardinäppäimistö pohjoismaisella asettelulla. Näppäimistö on ohut ranteiden kuormituksen vähentämiseksi. Takaosassa on kaksiportainen korkeudensäätö. Näppäimet ovat UV-suojattuja, teksti kestää paremmin kulutusta. Keyboard One on synergonomisesti suunniteltu, vaalealla taustalla tummat kirjaimet kuten näytössäkin. Tämä vähentää silmien rasitusta kun katse siirtyy näppäimiltä näytölle.

Ergonomia

Kyynärvarsituki IQ TechnoGel®

Kyynärvarsituen pehmusteena oleva TechnoGel tasaa painetta ja vähentää näin kuormitusta. Lisäksi se pitää työasennon miellyttävänä ja vaihtelevana. Muotoiltu erityisesti Vidamic Technomouse IQ –hiirtä varten sopivaksi. Kyynärvarsituen pehmusteena toimiva huippu geeli TechnoGel on hyvin tukeva, kestävä ja pitkäikäinen geeli jonka avulla tuki tuntuu hyvin käyttäjäystävälliseltä. TechnoGelin vahvuus piilee siinä, että sillä on kyky jakaa painetta ja, että se on pehmustettu ilman haitallisia aineita. Kyynärvarsituen kestävänä pehmusteena oleva TechnoGel on päällystetty antibakteerisella lycrakankaalla, joka on helppo pitää puhtaana. Sopii erityisen hyvin ympäristöihin, joissa hygienia on erittäin tärkeätä, kuten sairaalaympäristössä, varastoissa, logistiikkakeskuksissa ja paikoissa joissa puhtaus on elintärkeätä. Kyynärvarsituet ovat vakaita ja yksinkertaisia asennettavia työpöydälle. Hyvä istuvuus edesauttaa sitä, että useat tuotteen käyttäjistä voivat istua 90 asteen kulmassa, jolloin paremman asennon ja optimaalisen ergonomian löytäminen on helpompaa. Rasitusvammat syntyvät usein siitä, että henkilö istuu kauan yksitoikkoisessa asennossa tietokoneruudun edessä, kuormittaen raskaasti niskaa ja hartioita. Kuormitusta voi vähentää huomattavasti jos kyynärvarret ja ranteet saavat hyvän tuen.

Ergonomia

Kyynärvarsituki Kapea TechnoGel®

Kyynärvarsituen pehmusteena oleva TechnoGel tasaa painetta ja vähentää näin kuormitusta. Lisäksi se pitää työasennon miellyttävänä ja vaihtelevana. Muotoiltu erityisesti Vidamic Technomouse IQ –hiirtä varten sopivaksi. Kyynärvarsituen pehmusteena toimiva huippu geeli TechnoGel on hyvin tukeva, kestävä ja pitkäikäinen geeli jonka avulla tuki tuntuu hyvin käyttäjäystävälliseltä. TechnoGelin vahvuus piilee siinä, että sillä on kyky jakaa painetta ja, että se on pehmustettu ilman haitallisia aineita. Kyynärvarsituen kestävänä pehmusteena oleva TechnoGel on päällystetty antibakteerisella lycrakankaalla, joka on helppo pitää puhtaana. Sopii erityisen hyvin ympäristöihin, joissa hygienia on erittäin tärkeätä, kuten sairaalaympäristössä, varastoissa, logistiikkakeskuksissa ja paikoissa joissa puhtaus on elintärkeätä. Kyynärvarsituet ovat vakaita ja yksinkertaisia asennettavia työpöydälle. Hyvä istuvuus edesauttaa sitä, että useat tuotteen käyttäjistä voivat istua 90 asteen kulmassa, jolloin paremman asennon ja optimaalisen ergonomian löytäminen on helpompaa. Rasitusvammat syntyvät usein siitä, että henkilö istuu kauan yksitoikkoisessa asennossa tietokoneruudun edessä, kuormittaen raskaasti niskaa ja hartioita. Kuormitusta voi vähentää huomattavasti jos kyynärvarret ja ranteet saavat hyvän tuen.

Ergonomia

Kyynärvarsituki Mouse Trapper TechnoGel®

Kyynärvarsituen pehmusteena toimiva TechnoGel on hyvin laadukas, tukeva, kestävä ja pitkäikäinen geeli jonka avulla tuki tuntuu hyvin käyttäjäystävälliseltä. TechnoGelin vahvuus piilee siinä, että sillä on kyky jakaa painetta ja, että se on pehmustettu ilman haitallisia aineita. Kyynärvarsituen pintana on käytetty laadukasta polyuretaania joka on helppo pitää puhtaana. Sopii erityisen hyvin ympäristöihin, joissa hygienia on erittäin tärkeätä, kuten sairaalaympäristössä, varastoissa, logistiikkakeskuksissa ja paikoissa joissa puhtaus on elintärkeätä. Kyynärvarsituet ovat vakaita ja yksinkertaisia asennettavia työpöydälle. Hyvä istuvuus edesauttaa sitä, että useat tuotteen käyttäjistä voivat istua 90 asteen kulmassa, jolloin paremman asennon ja optimaalisen ergonomian löytäminen on helpompaa. Rasitusvammat syntyvät usein siitä, että henkilö istuu kauan yksitoikkoisessa asennossa tietokoneruudun edessä, kuormittaen raskaasti niskaa ja hartioita. Kuormitusta voi vähentää huomattavasti jos kyynärvarret ja ranteet saavat hyvän tuen.

Ergonomia

Kyynärvarsituki Original TechnoGel®

Kyynärvarsituen pehmusteena oleva TechnoGel tasaa painetta ja vähentää näin kuormitusta. Lisäksi se pitää työasennon miellyttävänä ja vaihtelevana. Muotoiltu erityisesti Vidamic Technomouse IQ –hiirtä varten sopivaksi. Vidamic Kyynärvarsituki on suunniteltu tuottamaan mahdollisimman paljon helpotusta työpaikallasi. Kyynärvarsituki tukee koko kyynärvartta ja asettaa ranteen luonnolliseen kulmaan näppäimistöön ja hiireen nähden. Niskaan ja hartioihin kohdistuva rasitus vähenee. Kyynärvarsituki on suuri ja tukeva ja antaa siksi hyvän tuen koko kyynärvarrelle, näppäimistön mallista riippumatta. Kyynärvarsituen pehmusteena toimiva huippu geeli TechnoGel on hyvin tukeva, kestävä ja pitkäikäinen geeli jonka avulla tuki tuntuu hyvin käyttäjäystävälliseltä. TechnoGelin vahvuus piilee siinä, että sillä on kyky jakaa painetta ja, että se on pehmustettu ilman haitallisia aineita. Kyynärvarsituen kestävänä pehmusteena oleva TechnoGel on päällystetty antibakteerisella lycrakankaalla, joka on helppo pitää puhtaana. Tuote sopii erityisen hyvin ympäristöihin, joissa hygienia on erittäin tärkeätä, kuten sairaalaympäristössä, varastoissa, logistiikkakeskuksissa ja paikoissa joissa puhtaus on elintärkeätä. Kyynärvarsituet ovat vakaita ja yksinkertaisia asennettavaksi työpöydälle. Hyvä istuvuus edesauttaa sitä, että useat tuotteen käyttäjistä voivat istua 90 asteen kulmassa, jolloin paremman asennon ja optimaalisen ergonomian löytäminen on helpompaa. Rasitusvammat syntyvät usein siitä, että henkilö istuu kauan yksitoikkoisessa asennossa tietokoneruudun edessä, kuormittaen raskaasti niskaa ja hartioita. Kuormitusta voi vähentää huomattavasti jos kyynärvarret ja ranteet saavat hyvän tuen.

Näyttövarret

Monitor Arm

Näyttöpäätetyön yleistyessä myös työtä helpottavan ja työasennon yksipuolisuutta torjuvan vaihtelun tarve kasvaa. Valikoimamme uusi näyttövarsi vapauttaa pöytätilaa ja mahdollistaa näytön nostamisen ja laskemisen tarpeen mukaan. Lisäksi sen avulla voi säätää näytön etäisyyttä, korkeutta ja kulmaa sekä kääntää näyttöä. Sopii ihanteellisesti joustaviin työpisteisiin, joissa eri työntekijöiden on mukautettava näytön korkeutta ja etäisyyttä yksilöllisesti. Vidamic Monitor Arm -varressa on vain vähän osia ja siinä käytetyistä materiaaleista yli puolet on kierrätetty. Näin ollen Vidamic Monitor Arm on yksi markkinoiden ympäristöystävällisimmistä tuotteista. Ympäristösyistä tuotteessa ei käytetä kaasupatruunoita, jotka on vaihdettava aika ajoin. Sen sijaan vartta säädetään jousen avulla. Jousen rakenne on erittäin laadukas, joten myönnämme sille 15 vuoden takuun. Kätevien napsautuskiinnitinten ansiosta näyttö on helppo vaihtaa. Lisäksi johdot on helppo piilottaa varren sisään ilman työkaluja.

Näyttövarret

Monitor Arm Light

Näytön edessä työskentelyn tahti on ollut kovassa nousussa ja tämän takia tarvitaan monipuolisempia työskentelyasentoja estämään toistuvia asentoja. Meidän uusi näyttö vapauttaa pöytälevyn ja tarjoaa mahdollisuuden nostaa ja laskea näyttöä omien toiveiden mukaan, säännellä näytön etäisyyttä , näytön korkeutta, kulmaa ja näytön kiertoa. Soveltuu täydellisesti joustaville työpaikoille, joissa useiden ihmisten täytyy säädellä korkeutta ja etäisyyttä heille sopiviksi. Otamme ympäristön huomioon emmekä käytä vaihdettavia kaasukasetteja. Varsi on sen sijaan säädettävissä jousen avulla.

Näyttövarret

Monitor Arm Light Double Dynamic

Lisääntyneen päätetyöskentelyn myötä tarvitaan lisää vaihtelua työn helpottamiseksi ja yksitoikkoisten työasentojen ehkäisemiseksi. Uusi näyttövarsi vapauttaa pöytätilaa ja mahdollistaa näytön nostoa ja laskua, säätää etäisyyttä näyttöön ja myös näytön kulmaa ja kiertoa. Sopii täydellisesti työpaikoille joissa tarvitaan jatkuvaa näytön säätöä. Käytännöllinen integroitu kaapelitunneli.

Näyttövarret

Monitor Arm Light single

Lisääntyneen näyttöpäätetyöskentelyn myötä vaaditaan erilaisia apuvälineitä helpottamaan yksitoikkoisia työasentoja. Uusin monitoriteline vapauttaa pöytäpinta-alaa, ja säätää oman toiveen mukaan korkeutta, kulmaa ja näytön kiertoa. Sopii loistavasti työpaikoille joissa on tarvetta muokata korkeutta ja etäisyyttä yksilöllisesti. Käytännöllinen integroitu kaapelinpidike kahdelle USB-kaapelille. Ympäristöä huomioonottaen ei käytetä kaasupatruunoita joita joudutaan vaihtamaan aika ajoin.

Ergonomia

Mouse Pad TechnoGel

Ergonomisesti suunniteltu ranneluutuki ja hiirimatto. Ennaltaehkäisee rasitusvammoja, jotka voivat aiheuttaa kipua sormissa, ranteissa, käsivarsissa ja niskassa. Tarjoaa lempeän ja luonnollisen kulman, joka vähentää huomattavasti rasitusvammojen, kuten rannekanavaoireyhtymän (CTS) riskejä. CTS rasittaa usein ihmisiä, ketkä työskentelevät toistuvissa työtehtävissä tai keillä on vääränlainen työasento.

Hyvinvointi

Office gym

Hyvä ryhti kuormittaa niska- ja selkälihaksia juuri oikeassa suhteessa ja keuhkot kierrättävät happea paremmin- tämä johtaa pirteämpään henkilökuntaan. Vatsalihaksia käytetään myös noin 35% enemmän kun istumme ryhdikkäästi emmekä kasaan painuneina. Huonot vatsalihakset ovat usein syynä selkävaivoihin. Vidamic Office Gym on treeninauha joka yksinkertaisella tavalla auttaa sinua harjoittaamaan lihaksiasi. Gym on ajateltu käytettäväksi joka päivä taukojesi aikana, kaikki apuvälineet ovat siinä käden ulottuvilla. Kaikki harjoitukset on tarkoitettu johtamaan parempaan ryhtiin. Se estää kyynärvarsien ja käsien väärän asennon vartaloon nähden ja ehkäisee väärää kuormitusta joka usein johtaa lantionseudun ylikuormitukseen.

Näköergonomia

Optical Acrylic Filter

Ei ole harvinaista että päätä särkee ja silmät väsyvät kun keskityt monitorin tuijottamiseen koko päivän. Optical Acrylic on filtteri joka on päällystetty erittäin ohuella, läpinäkyvällä metallikalvolla. Tämän antaa pehmeämmän valon, mutta teksti ja kuva näkyvät selkeämmin. Optical Acrylic luo selkeämmän kuvan jossa on terävä kontrasti parempi syvyysnäkyvyys. Tämän vuoksi silmäsi rentoutuvat eikä tarvitse keskittyä yhtä voimakkaasti näyttöön. Näköergonomia paranee koska silmät eivät rasitu yhtä paljon.

Puhdistus&Hygienia

Plastic Cleaner Natural

Hellävarainen kaksoisvaikutteinen puhdistuspyyhe kaikille pinnoille työympäristössä. 1. Puhdistaa- poistaa likaa esim. ihonrasvan ja sormenjäljet näppäimistöltä ja hiirestä. 2. Antistaattinen- jättää ohuen suojaavan kalvon puhdistetulle pinnalle joka on sekä antistaattinen että likaahylkivä. Suojaava kalvo ennaltaehkäisee tietokone ympäristön ikääntymisen, kuivumisen ja halkeilun. Pyyhkeen erikoinen rakenne takaa myös sen että likaantuneet pinnat puhdistuvat pintaa syvemmältä.

Ergonomia

Rodeo Chair

Rodeo Chair on mukava, monipuolinen ja ergonominen tuoli. Kolmiomainen tyyny kannustaa käyttäjää istumaan "satulaan" asennossa joka laskee reidet, avaa lonkat ja mahdollistaa lisääntyneen verenkierron.Asento vähentää painetta häntänikamassa mikä mahdollistaa pitkäaikaisen mukavuuden. Voit istua aktiivisesti koska sinulla ei ole selkätukea johon nojata.

Hyvinvointi

Shoulder Pad & Reactivator

Vidamic Shoulder Pad on ergonomisesti muotoiltu ja kuviosuojattu lämpötyyny niskan ja hartioiden lämpökäsittelyyn. Lämpökäsittely on tunnustettu käsittelymetodi jäsenten ja lihasten jäykkyyden ennaltaehkäisyyn. Käsittelyä voidaan myös käyttää rasitusvammojen ,kuntoutuksen ja kivunlievityksen helpottamiseksi. Vidamic Shoulder Pad auttaa vähentämään työtapaturmia ja stressiä. Lämpökäsittely antaa miellyttävän ja tehokkaan stimuloinnin lihaksistolle tunnin ajaksi. Lämpötyyny ladataan höyryn avulla ja aktivoidaan yksinkertaisesti yhdellä napinpainalluksella. Aktivointi voi tapahtua myöhemmin itse lämmittämisen jälkeen. HUOM! Tyyny on erittäin lämmin heti keittämisen jälkeen. Jotta suolaliuos tyynyssä aktivoituisi, pitää sen jäähtyä. Älä laita sitä suoraan iholle, vaan suojaa pyyheliinalla tai vastaavalla. Ole tarkka keittimen puhdistuksen kanssa ja vaihda vesi säännöllisesti. Vinkki-tiputa 2 rkl etikkaa veteen ja anna seistä yön yli. Älä koskaan käännä ajastinta taksepäin, vaan anna sen mennä loppuun itsestään. TÄRKEÄÄ! 1. Kun tyynyä on käytetty,uudelleenaktivoi se mahdollisimman nopeasti. 2. Huolehdi että keittimessä on aina tarpeeksi vettä, ylärajaan asti. 3. Älä koskaan paina tyynyn metallinappia kun se on vielä lämmin. 4. Käytä lämpötyynyä säännöllisesti ennaltaehkäisevästi, tai tarvittaessa.

Hyvinvointi

TechnoGel® Soles

Vidamic Technogel pohjalliset on valmistettu ainutlaatuisesta polyuretaanimateriaalista( ilman pehmittimiä)joka on kehitetty käytettäväksi lääketeollisuuden ympäristössä. Materiaali on homogeenista ja vaimentaa painetta koko jalkaterän matkalta. Pohjallinen pitää muotonsa pitkänkin käytön jälkeen,eikä tamppaannu niinkuin tavallinen pohjallinen, vaan palautuu alkuperäiseen muotoonsa. Vidamic Technogel pohjallista on vertailtu laboratoriotesteissä muihin vaimmennusmateriaaleihin kuten vaahtokumiin, PURiin ja elastomeeriin. Testit suoritettiin eurooppastandardien EN 1621-:1997 mukaan ja ne osoittivat että Technogelillä on ylivoimaisesti vaimentavin efekti, 50-60% enemmän kuin vastaavilla materiaaleilla.

Näppäimistö

Technokey Slim wireless

Tavalliset näppäimistöt ovat usein hieman vanhanaikaisia eikä niissä voi käyttää hiirtä niin lähellä kehoa kuin tarve vaatisi. Tämän näppäimistön leveys ja korkeus on puristettu juuri sellaiseen kokoon että rasitus ranteissa vähenee. Näppäimistö on erittäin matala, se on varustettu kolmella korkeuden säädöllä etu- ja takareunassa, ja sopii siksi kaikkiin tarkoituksiin. Irrallaan oleva numero-osa voidaan sijoittaa näppäimistön molemmille puolille ranteiden rasitusta vähentämään, tai vain vaihtelun vuoksi. Tämä osa on varustettu myös lisärivillä näppäimiä jolla voidaan myös parantaa ergonomiaa. Langaton bluetooth, joka on nopein siirtomenetelmä. Tehnokey Slim on myös näköergonomisesti suunniteltu vaalealla taustalla ja mustilla kirjaimilla, niinkuin näyttökin. Tämä vähentää silmien rasitusta kun katse siirtyy näppäimistön ja näytön välillä.

Ergonomia

Technomouse IQ

Technomouse IQ on tukeva, helppokäyttöinen ja ergonominen rullahiiri, joka vähentää ranteen ja kyynärvarren kuormitusta. Rulla on täysin avoin, joten sitä voidaan käyttää molemmilla käsillä. Yhdessä Vidamicin integroidun, epäsymmetrisen kyynärvarsituen kanssa se rentouttaa työasentoa, vähentää niskan, hartioiden ja hartianseudun kuormitusta sekä ehkäisee hiirikäden tapaista rasitusta. Uusi rulla on suurempi, joten sormenpäillä on enemmän tilaa levätä rullan päällä. Tämä parantaa myös sen ohjattavuutta. Teknologia ja laseranturit ovat piilossa tukevan rullan sisällä, joten ne ovat suojassa pölyltä ja lialta. Teknologian ansiosta tarkkuus on erinomainen, joten rullan käyttö on helppoa. Technomouse IQ toimii hyvin useiden näyttöjen kanssa ja se liikkuu helposti niiden välillä.

Valaistus

Työvalaisin PHOS ATL1

TL PHOS tuottaa laadukasta valoa joka on niin lähellä päivänvaloa kuin vain mahdollista, sekä myös kaksi kertaa voimakkaampaa valoa kuin pienin suositeltu määrä. Tuotteella on helppokäyttöinen himmennin, jolla valaistusvoimakkuutta voi säätää yksilöllisesti. Valaisinta on saatavana usealla eri värivaihtoehdolla. Toimitetaan joko valaisinjalalla tai puristimilla. Vidamic Phos ATL:llä on vahva 6 watin LED moduuli, jolla on hyvin alhaiset energiakustannukset. Lampun arvioitu elinikä on 30 000 tuntia, joka tarjoaa edulliset käyttökustannukset.

Ergonomia

Vertiflex Mouse

Vertilflex Mouse on ainutlaatuinen ja optimaalisesti ergonominen hiiri, joka ehkäisee ranteen rasitusvammojen ja kivuliaiden rannekanavaoireyhtymien syntymistä, jossa ranteen hermot lukittuvat yksitoikkoisten ja toistuvien asentojen takia. Hiiri on valmistettu niin, että käsi sijoittuu luonnollisesti hiiren päälle ja kyynärvarsi ei pääse pyörimään. Vertilfex Mouse on säädettävissä yksilöllisesti kolmeen asentoon, ja se on suunniteltu niin, että käsi voi levätä eikä olla kuormituksen alla. Rannetta varten suunniteltu ”anti-slip” –tuki ehkäisee ainutlaatuisella kaksoisklikkaus-menetelmällään rasitusvammojen syntymisen.

Puhdistus&Hygienia

Vidaclean sensitive

Mieto ja hellävarainen puhdistuspyyhe. Hyväksytty käytettäväksi kaikenlaisille näytöille, LCD:lle, kannettaville tietokoneille, kosketusnäytöille jne. Sensitive Cleaner liuottaa rasvaa, esim. sormista tulleet rasvajäljet ja poistaa staattisen pölyn vaurioittamatta ruutua.

Ergonomia

Vidamic Gel Mouse Slim

Vidamic Gel Mouse Slim on pieni, ketterä, ergonominen hiiri jota on erittäin mukava käyttää. Pehmeässä silikonigeelissä on mukava tartuntapinta. Geeli mukautuu käden paineeseen joka tulee työskenneltäessä. Se on pehmeä ja mukava kämmenelle, mutta antaa myös tukevan otteen.Gel Mouse Slim käyttää optista lukijaa, joka on tarkka ja tottelee komentojasi. Oikeanlaisen alustan päällä hiiri liukuu hyvin ja sillä on minimaalinen liikevastus. Gel Mouse Slim on luetettava ja langattomana se on helppo sijoittaa työpöydälle.
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä jotta sinulla on hyvä kokemus kun vierailet sivustolla. Lue enemmän
Hylkää
Hyväksy cookies