Ota yhteyttä!
Happy Workday periaatteemme mukaan jokainen ansaitsee mukavan työpäivän. Järjestämme tapaamiset maksutta, ja asiantuntijamme toimii aina lähialueellasi. Jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä!
Kiitos [name], otemme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Tuotteemme

Meillä Vidamic Ergonomicsilla on laaja valikoima erilaisia työpaikan ergonomia ratkaisuja ja tuotteemme ovat mukautettu juuri teidän tarpeisiinne. Tässä esittelemme valikoiman tuotteistamme jotka luovat enemmän terveitä ja tehokkaita työpäiviä.

Hakusuodatin
Kaikki
Keyboard
Cleaning
Lighting

Cleaning

Clean Box

Vidamic Ergonomis on kehittänyt ”Display laatikon” jossa voit pitää kaikki tarvitsemasi työpaikan puhtaus- ja hygieeniatuotteet.

Lighting

PHOS ATL1 Single

PHOS ATL laadukas valo joka on niin lähellä päivänvaloa kun mahdollista, ja voimakkuudeltaan puolet enemmän kuin suosituksissa. Valaisimen kuvussa on helposti säädettävä himmennin.

Keyboard

TechnoMouse Slim

Technomouse IQ on ergonominen rullahiiri, joka vähentää ranteen ja kyynärvarren kuormitusta. Yhdessä Vidamicin integroidun, epäsymmetrisen kyynärvarsituen kanssa se rentouttaa työasentoa, vähentää niskan, hartioiden ja hartianseudun kuormitusta sekä ehkäisee hiirikäden tapaista rasitusta.
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä jotta sinulla on hyvä kokemus kun vierailet sivustolla. Lue enemmän
Hylkää
Hyväksy cookies